Leef in balans

Ademhaling en vitaliteit

Ademhalen, dat doe je toch gewoon? Maar niet voor iedereen is een gezonde ademhaling vanzelfsprekend. Veel mensen hebben – geheel onbewust – een disfunctionele ademhaling. Vaak leidt dit tot een scala aan gezondheidsklachten. Met het inzetten van de juiste ademtechnieken kun je hier zelf invloed op uitoefenen. Bekende klachten die je met de juiste ademhaling kunt verbeteren zijn bijvoorbeeld energie- en stressklachten. Maar wist je dat je ook astma, hyperventilatie en Long-COVID sterk kunt beïnvloeden met ademhaling?

 Ademwerk (breathwork)

Voor een gezonde geestelijke balans en persoonlijke groei.

Deze ademhalingstechniek opent de verbinding tussen hart en hoofd en biedt een diepgaand zelfinzicht.
Door de continue ademstroom stimuleer je bovendien het loslaten van al dat wat jou niet meer dient.
Hierdoor is de geest in staat om dieperliggende emoties te verwerken, gevoelens van angst en depressie te verminderen en zelfs trauma te verzachten of genezen en
 ontstaat er meer ruimte voor jouw authentieke zelf. 

Wil je spanning, stress & angsten loslaten en meer in verbinding komen met je gevoel?

Neem dan contact met me op voor meer informatie of een afspraak.


 Ademcoaching 

Voor helen, herstellen en meer energie.

Ademcoaching is gericht op zowel een fysiologische verbouwing waardoor de celademhaling verbeterd (meer zuurstofopname in de cellen en afvoer van afvalstoffen) als op helen en herstellen.
Je leert de kracht en effectiviteit van je ademhaling te vergroten en bewegingstechnieken voor meer veerkracht en het loslaten van stress. Hiermee kun je gezondheidsproblemen verminderen of zelfs genezen en wordt je beter bestand tegen stress.

Wil je jouw ademhaling en lichaam inzetten voor meer veerkracht en energie?
Wil je bewust werken aan je herstel en ontspanning bij stress of na een burnout?

Neem dan contact met me op voor meer informatie of een afspraak.Ademcirkels

Van denken naar voelen.

Verken je innerlijke wereld in een ademcirkel, waar verschillende adem- en bewustzijnstechnieken je begeleiden op een ontdekkingsreis naar jezelf.
De verbonden ademhaling staat hierbij centraal. Deze techniek opent de verbinding tussen hart en hoofd en biedt een diepgaand zelfinzicht.
Door de continue ademstroom stimuleer je bovendien het loslaten van al dat wat jou niet meer dient. Hierdoor ontstaat er meer ruimte voor jouw authentieke zelf. Deze ademreis kan voor een diep gevoel van verbondenheid, kalmte, rust en helderheid zorgen.

Ervaar het zelf en doe mee aan een van onze ademcirkel!

Ga naar Trainingen & Workshops voor de komende ademcirkels.