Voor een leven in balans

Vicky Postuma

Woonachtig in Valkenswaard, getrouwd en moeder van een geweldige zoon. Ik geniet van lekker buiten zijn, gezond eten en veel bewegen. Iets voor een ander kunnen betekenen geeft mij veel energie. Genieten en me energiek voelen zijn niet altijd van zelfsprekend geweest, op mijn 30e levensjaar heb ik te horen gekregen dat ik endometriose heb en dat het inmiddels al dermate schade had aangericht dat mijn droom om moeder te worden lastiger bleek dan gehoopt. Ik had altijd al een pijnlijke menstruatie maar er werd dan al gauw gezegd dat het erbij hoort (niet dus). Omdat mijn kinderwens groot was ben ik op zoek gegaan naar manieren om de endometriose zoveel mogelijk te onderdrukken en mijn lichaam zo veel mogelijk te ondersteunen. Ik kwam erachter dat voeding een belangrijke rol kan spelen bij de heftigheid van de pijn en ontstekeningen. Door mijn voeding aan te passen merkte ik vrijwel direct effect, ik had minder pijn en veel meer energie waardoor ik me ben gaan verdiepen in natuurvoeding. Naast mijn opleiding tot natuurvoedingsadviseur ben ik me ook gaan verdiepen in leefstijl om het positieve effect nog verder te versterken. Na een tijdje merkte ik dat het me steeds minder moeite kostte om de juiste keuzes te maken, het werd namelijk een gewoonte. “Dit moet iedereen weten” dacht ik. Na ruim 12 jaar in de financiele wereld gewerkt te hebben, heb ik er voor gekozen het roer om te gooien en met veel toewijding mijn passie te volgen. Nu ben ik een energieke Leeftsijl- en Vitaliteitscoach die anderen helpt om inzicht te krijgen in gewoontes en gedachten en hen helpt richting te geven aan een gelukkiger en energieker leven door op een duurzame manier de leefstijl aan te passen. Door mijn eigen ervaring en mijn kennis van natuurvoeding, hormonen, beweging en een gezonde leefstijl weet ik jou te coachen naar een succesvolle verandering.

 


Diploma's en certificaten:

Neurotransmitters (Bijscholing) - Sonnevelt
• Trainer Hormoonfactor - Sonnevelt
• Trainer - MARK Academy voor leefstijl & vitaliteit
• Hormoonbalans voor vrouwen - Hormoonfactor & Hormoonpoli
De invloed van hormonen op vitaliteit - MARK Academy voor leefstijl & vitaliteit
• Integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach - MARK Academy voor leefstijl & vitaliteit
• Natuurvoedingsadviseur - Sonnevelt
• Fitness trainer level 1 - AALO
• Inspanningsfysiologie - Ben Vitaal
• Functionele anatomie - Ben Vitaal
• Trainingsleer - Ben Vitaal

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn