Voor een leven in balans

Leefstijlcoaching bij endometriose, PCOS en overgangsklachten

Advies en coaching op voeding en leefstijl ter ondersteuning bij endometriose, PCOS en overgangsklachten.

Twijfel je of je endomestriose hebt kijk dan eerst voor meer informatie op de site van Endometriose stichting of  De gynaecoloog. Twijfel je of je PCOS hebt kijk dan eerst voor meer informatie op de site van De gynaecoloog.

Ik weet als geen ander wat leefstijl voor invloed heeft op het verloop van endometriose (op je hormonen) en wat het met je doet lichamelijk, geestelijk en emotioneel. De ondersteuning die ik nooit gehad heb en de kennis die ik zelf op heb mogen doen heeft mij uiteindelijk wel de coach gemaakt die er is om jou te helpen naar een beter leven. Zodat jij wel de ondersteuning en adviezen krijgt die jij nodig hebt.

Waar ik samen met jou aan ga werken:

Voeding: stapje voor stapje passen we de voedingsgewoontes aan zodat je lichaam de ondersteuning krijgt die ze nodig heeft.
Stress belasting: we gaan op onderzoek uit naar jouw stressoren zowel emotioneel, fysiek, mentaal als vanuit de omgeving.
Ontspanning: we gaan onderzoeken of jouw energiegevers en energienemers in balans zijn en op zoek naar ontspanning in de breedste zin van het woord.
Beweging: we kijken samen naar welke beweginsgvorm bij jou past en wat mogelijk is.
• Xeno Oestrogenen: we gaan waar mogelijk hormoonverstorende stoffen beperken.
• Vitaliteit: we kijken samen of er winst te behalen valt op sociaal emotionele balans, mentale fitheid, zingeving en eigen regie.

Het coachtraject bestaat altijd uit een uitgebreide leefstijl- en voedingsanalyse en een vitaliteitcheck. Op basis van de informatie die daaruit komt ga ik een eerste plan van aanpak met je maken. Het aantal sessies is per persoon verschillend en wordt altijd met je overlegt.

Wil je graag meer weten over mijn werkwijze? Heb je nog vragen of wil je graag kennismaken?
Neem dan contact met mij op via het contactformulier of bel me even.

 


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn